Teambuilding & Vitaliteit, The Brand Floor en Vitaal Xpert

De Covid-periode heeft ons doen realiseren dat de vitaliteit van onze collega’s geen vanzelfsprekendheid is. Fysiek en mentaal. We zijn gestart met het Jaarprogramma My Vitality samen met Thérèse Verputten van Vitaal Xpert.

Teambuilding en Vitaliteit

Over The Brand Floor:

The Brand Floor is een reclamebedrijf, maar net even anders dan alle andere en dat is niet overdreven. Sinds 2003 servicen we onze klanten vanuit kleine satelliet studio’s op de locaties van onze klanten. Alsmede werken we vanuit twee centrale studio locaties of vanuit welke omgeving dan ook. In Nederland, maar ook in meerdere andere landen. Sinds 2003 zijn we hybride en dat zegt veel over ons team.
Creatieven en overige teamleden met een groot gevoel van zelfstandigheid en zelfmanagement. Ze zijn goed in staat om in wisselende omgevingen te werken met veel verschillende mensen.

Covid en Vitaliteit: 

De grootste uitdaging van The Brand Floor is het behouden van het teamgevoel en voldoende en passende aandacht en support te geven. Onze Creative Team Director en CEO hebben een belangrijke taak daar in. Een brede set aan middelen wordt ingezet. Maar tot 2022 niet voldoende. Daar zijn we eerlijk in. De Covid periode heeft ons namelijk doen realiseren dat de vitaliteit van onze collega’s geen vanzelfsprekendheid is. Fysiek en mentaal. Gezien onze eerdere goede ervaringen met Thérèse van Vitaal Xpert – als empathisch en doortastend persoon – zijn we gestart met een samenwerking.

Jaarprogramma My Vitality:

Thérèse kwam met het voorstel om een jaarprogramma My Vitality te starten. Op ons interne social media kanaal Workplace hebben we maandelijkse challenges en wekelijkse artikelen rondom vitaliteit. Alle teamleden kunnen meedoen, omdat het in Nederlands en Engels is. Aanvullend hebben we gekozen voor de persoonlijke vitaliteit coaching voor medewerkers die hebben aangegeven extra support te kunnen gebruiken.

De aanbeveling:

We kijken continue naar het aanscherpen van het pakket. Thérèse van Vitaal Xpert is daarin een drijvende kracht en is inmiddels volledig geaccepteerd door het team. Het voelt als een collega en dat is enorm fijn, want het vergroot de acceptatie op termijn. Het is immers niet direct vanzelfsprekend voor veel mensen om te werken aan je eigen vitaliteit. Dat gaat soms in stapjes. Maar de progressie zien we overal.

Kortom, we zijn enorm blij met onze keuze voor VitaalXpert en kijken uit naar de verdere samenwerking met Thérèse.
We zijn dan ook zeer bereid op te treden als referentie voor collega ondernemingen die hetzelfde overwegen.

Wulfred Hoefsloot, CEO

Sacha Veenhof, Creative Team Director